Sommerens treff 2000
ACSN Oslomønstring, Ekeberg Camping
Thomas Skeie fra Torp stilte med nedcabbet 1958 Mercury Monterey. Skuffende få femtitalls Mercuryer var å se på treffområdet, noe man bør få rettet på til neste år. I tillegg til denne bilen stilte det opp en 1959 Montclair.

Som man kan se på bildet, ble treffet i år holdt i nydelig vårvær.

Her sitter Tor Erik Knutsen og nyter synet av sin fine 1963 Mercury S-55

En virkelig sjelden bil, 1970 Monterey Convertible gjestet også treffet. Hvem som eier bilen vites ikke, men vi ble fortalt at den var til salgs. Bilen er nyimportert, og det er alltid moro at så fine biler finner veien til Norge.

Bilens dag, Hellerudsletta

For første gang hadde Mercury Club of Norway eget område på et biltreff, og endelig fikk vi brukt det flotte banneret som Reklameservice på Hønefoss har sponset oss med.
Dessverre var ikke været det aller beste, og flere som hadde meldt sin ankomst valgte å holde seg hjemme.
Vi hadde ordnet oss med et partytelt i tilfelle regn. Sur vind gjorde treffet til en kald fornøyelse. Men å prate med de fremmøtte Mercury eierene varmet sjelen, og det er jo det viktigste.

Klubbens sekretær Leif Skjerven tok seg av de som gjestet vårt område, delte ut informasjon, og vervet flere nye medlemmer.

Leifs 65 Mercury i bakgrunnen.

Det kan til tider se ut som det bare er 1966 Mercurys i Norge.På Hellerud møtte det opp hele 5 eksemplarer av denne årsmodellen
Power meet, Västerås
Power meet, Fredrikstad
Power Meet i Västerås er egentlig etterhvert et kult fenomen. Treffet trekker ufattelig mye folk og biler, og jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hvorfor. Arrangemanget grenser etter min oppfatning til dårlig, det er køer over alt, matkø, toalettkø, cruisingen står i kø, og det er kø for å komme ut fra treffet og det var over en times kø for å få fylt bensin. Swap meetet, som før har vært en attraksjon, så mer ut som en tivoliplass, med salgsboder for mye annet enn bildeler. Etter årets treff har jeg bestemt meg for at jeg aldri tar med en fin bil på cruisingen igjen, hvis jeg overhodet reiser til dette treffet i framtiden. En annen ting som provoserer meg er hva det koster å komme inn der. Tydeligvis er Power Meet etter hvert blitt big
business for arrangøren, og det eneste som teller er å dra ut mest mulig penger av de som kommer.
Campingen som blir tilbudt på teffet er under enhver kritikk, og hvis du har planer om å sove, anbefales det å finne et annet sted. For Jan Granås og meg endte det ute på et jorde i nærheten, der det var litt mer stille.
Til slutt, det VAR masse fine biler der......
Power Meet i Fredrikstad ble avholdt i et nydelig sommervær, noe vi ikke hadde mye av sommeren 2000.
Mange biler kom, og det var et hyggelig treff. Derimot kunne kansje arrangøren til neste år ordne med toaletter til de besøkende? Inngangsprisen var også i drøyeste laget, og det hadde vært en fordel med minst en matbod til?