Sommertreff 2005
For mange av våre medlemmer fortonet sommeren 2005 seg som et sammenhengende regnvær. På grunn av dette ble det usedvanlig vanskelig å få holdt vårt tradisjonelle sommertreff slik vi er vant med. Opprinnelig var treffdatoen satt til 12. juni, men den dagen regnet det så kraftig at kun de mest ihuga møtte opp. Når da været ikke er samarbeidsvillig, og de fleste av sommerens helger er opptatt av andre arrangementer, fant vi det klokest å legge en ny dato for treffet i forbindelse med et annet treff, nemlig Grombil treff på Ekeberg 11. september. Og endelig hade vi hell med været, og for de som møtte opp ble det en flott dag i høstsola.
Vi i treffkomiteen vil takke alle dere som møtte opp og gjorde treffet vellykket.
For at vi kan mimre litt utover vinteren legger vi ut disse bildene fra treffet.
Prisen "Mercury Of The Year" gikk til Odd og Åse Hjortnæs for deres fantastisk flotte modifiserte Cougar XR-7 convertible med Eliminator options.
Klubbens leder hadde med sin nyrestaurerte 59 Mercury Park Lane på jomfrutur til Ekeberg. Bilen ble belønnet av juryen med en førstplass.
1961 Monterey convertible i fantastisk fin stand.
1966 S-55 convertible fra Sørum.
Sjelden bil i Norge (og resten av verden), 1959 Mercury Commmuter 9 seter 4d hardtop stasjonsvogn.
To 1968 Mercury Cycloner på samme treff har ikke vært vanlig i Norge.
1962 Mercury Monterey convertible og 49 Mercury Coupe.
Noen vil ha alt så blankt som mulig, mens andre sverger til en mer klassisk busete stil. Uansett, alle er velkommen i vår klubb så lenge bilen er en Mercury.
1963 Mercury Monterey 2 d breezeway i 100 prosent originalstand er et nytt tilskudd til den stadig voksende beholdningen av fine Mercurys i Norge. Bildet til høyre viser 1966 Mercury Park lane coupe og 1959 Park Lane convertible.
Dessverre fikk jeg ikke tatt gode bilder av alle bilene som deltok. De som føler seg forbigått må gjerne klage til redaktøren og eventuelt sende bilde av bilen sin fra Ekeberg til klubben, så vil bildet bli lagt til på denne siden.