Treffbilder 1999

Her får du se noen bilder fra forskjellige biltreff rundt om kring i 1999. Dette er en av de få sidene jeg har som ikke har fy-faktor på andre biler enn FoMoCo produkter. Nyt bildene når nettene blir lange og kulda setter inn. På gunn av alle bildene får du være litt tålmodig med nedlastingstida på denne siden.
Til årets Blaker treff ankomm jeg med 3 stk 66 Mercury Park Lane. Alt i alt var det fem 66 modeller på treffet. Sjelden bil? Nei ikke i området heromkring.
Her er noen av bilene fra Årnes samlet på Odalstunet. Trond Halvorsen sine superfine 58 Impalaer dro inn 1. og 2. plassen i 50-talls klassen
En god campingstol og ei kanne kaffe er et must på Oslomønstringa om våren.
Flott 64 Cadillac på vårmønstringa i Sarpsborg
Når så du en 1960 Edsel 2d.ht sist? Aldri vil de fleste si, mens jeg kan si: Iola i Wisconsin. Om bilen er pen eller stygg skal stå ubesvart, men at den er sjelden er helt klart
Frode fra USCC Jessheim ankom Odalstunet i sin spenstige Mustang
Min drøm er at Mercury klubben om noen år fyller et like stort område som Mustang klubben gjorde på Ekeberg. Problemet er bare at det er færre Mercurys i hele Norge enn det disse gutta samler på et middels treff.
Power Meet i Fredrikstad. På bildet kan du se Bjørn og meg ved siden av våre Mercurys under fotosession med bladet Power

Idun Ketchup i motoren? Neida, flaska er fylt med bensin fordi Einar aldri får fiksa bensintilførselen på 62 Chrysler`n sin. Hva med å prøve et Ford produkt neste gang mr. Olsen???

Bjørn og Jan koser seg i varmen på Power meet i Fredrikstad, som ble holdt i flott sommervær. Masse fine biler dukket opp og denne 57 Chrysler 300 var absoluttt i særklasse, og det var i tillegg en av 6 som kom med rødt interiør. Bilen var til salgs, og for 680 tusenlapper kunne den bli din. Jeg for min del velger å holde meg til Mercury.

Wheels nat`s i Stockholm er ikke et treff jeg vanligvis drar på. Men i år ble det gjort et unntak, mest for å se på denne røde 1960 Park Lane cabben. Bilen var desverre i dårliger stand enn forventet, og istedet for å legge inn et bud, gikk dagen med til å se på masse fine svenske biler, bl.annet denne 59 Mercury Monterey.